O nama

Neka tvoja promjena bude FIT STAR

Vježbajte sa stručnjacima

U nas možete imati puno povjerenje

Fitnes centar FIT STAR se nalazi na općini Usora u krugu motela Split. Teretana je površine od 230m2, koja je opremljen sa najnovijom generacijom sprava impulse i precor. Teretana posjeduje svlačionice i kabine za tuširanje kako bi našim klijentima pružili potpunu ugodnost.

Vaše zdravlje je u Vašim rukama !

Fintes Center Fit Star je opremljen najmodernijim spravama, koje pojedinačno ili u kombinaciji više njih, nude mogućnost za oblikovanje svakog dijela tijela, i(li) dosezanje svakog sportsko-takmičarskog cilja. Za sve vrijeme treninga našim članovima i klijentima na usluzi su akademski educirani i iskusni stručnjaci.

Naš Fitness Centar se sastoji od:

  • PROSTORIJE ZA VJEŽBANJE
  • PROTEIN SHOP
  • SVLAČIONICE
  • KUPAONICE

Izlike ne izgaraju kalorije

Poboljšaj svoju formu, izgled i pogled na svijet !

SAVRŠENA LOKACIJA
WIRELESS INTERNET
ADEKVATNE SVLAČIONICE
FITNESS SAVJETI
KLIMATIZOVANE PROSTORIJE
UVIJEK SLOBODNO MJESTO ZA PARKING

Definirajte svoj cilj

ŠTA NUDIMO?

ft-why-choose-us
POVEĆANJE MIŠIČNE MASE

Ovo je jedno od najčešćih pitanja koje postavlja velika većina muškaraca koji su barem jednom kročili u teretanu. Nažalost, najveći dio muške populacije dugo vremena pokušava dostići određeni napredak i na kraju zbog rezultata koji izostaju ili previše sporo dolaze, dignu ruke od svega. Upravo zbog toga, naš tim trenera stoji vam na raspolaganju da vas pravilno usmjeri u adekvatni program treninga.

ft-why-choose-us
ZDRAVLJE

Redovito vježbanje produljuje životni vijek, jača srce, smanjuje rizik od ozljeda, poboljšava pamćenje i raspoloženje te smanjuje rizik od određenih bolesti. Vježbanje blagotvorno djeluje na psihičko i fizičko zdravlje, ono poboljšava mišićnu masu, kapacitet srca i pluća te povećava fleksibilnost i snagu.

ft-why-choose-us
OBLIKOVANJE TIJELA

Neovisno vaš cilj vježbanja bio mršavljenje, izgradnja kvalitetne muskulature, povećanje mišične mase, vraćanje u formu nakon poroda, naši treneri mogu zadovoljiti potrebe svih dobnih skupina i razine tjelesne pripremljenosti putem naših grupnih ili personalnih treninga.

ft-why-choose-us
FIZIČKA PRIPREMA

Fitness centar Fit Star prepoznat je od strane sportaša kao idealno mjesto za podizanje razine kondicijskih sposobnosti. Fitness centar Fit Star opremljen je prostorom za rastrčavanje, sprinteve, intervalna trčanja što je idealno za sportaše.